avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inchiriere apartament
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inchiriere apartament

Lucrez la o primarie si ma ocup cu contractele de inchiriere.
Avem un apartament la care chiriasul a decedat acesta avea un debit de 2500 lei.
Nepoata lui a facut cerere pentru inchiriere si i a fost aprobata.
Ce se intimpla cu datoriile apartamentului de 2500 lei?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:12, 31 Ianuarie 2013
Daca mostenitorii legali au acceptat mostenirea sub beneficiu de inventar nu mai puteti face nimic.
Daca a fost dezbatuta succesiunea ,respectiv mostenitorii au acceptat atat activul cat si pasivul lasat de defunct,aveti dreptul sa solicitati acestora sa achite debitul neachitat de chiriasul dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Overdraft nicacarmen nicacarmen Sotul meu avut un card overdraft.A decedat in luna noiembrie.Nu a avut a asigurare,era un card de salarii. M -a sunat de la banca sa platesc.Nu am facut ... (vezi toată discuția)
Despre datoriile unei persoane decedate joiosif4 joiosif4 este adevarat ca in urma decesului unei persoane(persoana decedata avand datorii in timpul vietii si lasandu-le neachitate dupa deces)urmasii persoanei ... (vezi toată discuția)
Succesiune neinceputa angela222 angela222 BUNA SEARA Mi-a murit o buna prietena la virsta de 53 de ani de inima si aceasta dna avea un credit de nevoi personale si 2 carduri....dna nu avea nici o ... (vezi toată discuția)