avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Daca depun maine actele de divort, mai pot merge apoi la politie sa-mi schimb buletinul cu un nou domiciliu sau trebuie sa astept pronuntarea sentintei...luni de zile de acum in colo?
As dori sa stiu acest lucru pentru ca avand un copil minor, in la un divort tb sa am o locuinta unde sa stau cu copilul.

Va multumesc pentru lamuriri.
Daca alegeti sa divortati pe calea instantei de judecata va trebui sa asteptati pana la ramanerea definitiva si irevocabila a hotararii ce va fi pronuntata. Incercati sa mergeti la primarie (starea civila), e o procedura mai simpla. Cu stima.
Ei, na! Unde scrie sa nu te muti in timp de divort?
Sigur ca va puteti muta si inainte si dupa divort, vedeti insa in ce masura asta ar putea influienta o eventuala culpa a dv. in divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare ci catalin2012 catalin2012 Buna ziua. Fetita mea a implinit 14 ani in septembrie 2012, noi suntem in divort (atunci se terminase fondul si era la apel, acum e terminat si apelul si s-a ... (vezi toată discuția)
Metoda divort ContSters61499 ContSters61499 Buna ziua. Sunt casatorita din 2002, in urma casatoriei a rezultat un minor, locuim impreuna inca in apartamentul sotului achizitionat inaintea casatoriei si ... (vezi toată discuția)
Se poate scoate un copil minor trecut pe numele tatalui fara acordul lui? regizor regizor Buna ziua...Am si eu o intrebare...As dori sa aflu cum pot merge impreuna cu copilul care este minor in alta tara...coplul fiind trecut pe numele tatalui ... (vezi toată discuția)