avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii diurna deplasare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

diurna deplasare

Buna ziua!
Sunt angajat contractual in administratia publica locala pe functia de sofer.As dori sa stiu daca exista un termen anume de plata a diurnei de 13 lei.Mentionez ca aproape zilnic ma deplasez in interes serviciu.Am ordine de deplasare din decembrie 2012 si nu mi se platesc pe motiv ca este tarziu.Exista un termen anume de depunere a acestor ordine de deplasare?Ma intereseaza si actul normativ care prevede acest lucru. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: julien_slbz , utilizator 12:43, 31 Ianuarie 2013
HG nr. 1860/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de delegare nyusziful nyusziful Buna seara, As avea urmatoarea nelamurire legata de delegare si diurna (indemnizatie de delegare) in tara a unui salariat. Asadar, care este nivelul minim ... (vezi toată discuția)
Diurna srl 2010 cristian_barna cristian_barna Pe perioada delegării şi detaşării în altă localitate, în interesul serviciului, care este suma ce se poate deconta zilnic si unde este reglementat ... (vezi toată discuția)
Decontare diurna in cazul unui sofer angajat teiu teiu In situatia in care, salariatul este de profesie sofer, angajat cu CIM si efectueaaza deplasari zilnice intre doua sau mai multe localitati beneficiaza de ... (vezi toată discuția)