avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata pierderi apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata pierderi apa

societatile comerciale cu sediul la parterul blocurilor au contracte individuale cu furnizorul de apa rece chiar daca nu au bransament separat.
pierderile de apa din condominiul respectiv sunt suportate doar de catre locatari nu si de catre societatile care au sediul in acel condominiu. e legal? care e baza legala?
in cazul unei avarii dupa apometrul de bransament , pierderile trebuie platite si de locatari si de societati???
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:12, 31 Ianuarie 2013
Unitatile comerciale chiar daca nu au bransament separat detin apometru individual
Solutionarea pierderilor trebuie dispusa de catre furnizorul de utilitati
Asociatia de proprietari are dreptul sa sesiseze oficial furnizorul de servicii,astfel incat in situatia existentei de pierderi/avarii ,c/v acestora sa fie repartizate tuturor consumatorilor
Atata timp cat nu aveti un contor de bransament cu coloana separata, pierderile sau reparatiile privind coloana comuna le suporta si societatea comerciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierderi de apa LucianSandu LucianSandu Buna ziua Daca ma puteti lamuri cu o problema... Asociatia de proprietari are pierderi la apa si aceste pierderi se pun la plata pentru fiecare ... (vezi toată discuția)
Intrebare refuz montare coloana separata apa RuncanCristian RuncanCristian Buna ziua !Este normal ca societatea care asigura apa potabila sa refuze montarea unui apometru separat unei scari de bloc pe cheltuiala sa ?Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Separare apa rece SimonaBardea SimonaBardea Buna ziua! Blocul meu are contor general de apa rece la 2 scari si am cerut sa avem fiecare scara cate un contor , pentru ca asa mi se pare normal, dar ... (vezi toată discuția)