avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incheiere contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incheiere contract

Buna ziua ,

Puteti sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare : DACA se face cerere cu incheierea contractului cu data de 11 ale lunii , care este ultima zi platita din contractul de munca ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 31 Ianuarie 2013
Si daca pica luni ,marti etc. ? ... exista un act normativ care prevede asa ceva ? .. din cate cunsoc nu exista asa ceva .. prin urmare, ubi lex non distinguit, nec nos distinguere debemus - unde legea nu distinge, nici noi nu trebuie sa distingem.
daca din greseala s-a facut cerere de concediu pe data de 11 cand dupa spusele dvs. nu mai este considerata zi lucratoare si platita confform contractului ( 11 a picat in timpul saptamanii ) se considera tot zi de plata , cererea de concediu nefiind valabila ?
Cererea de CO este valabila .....
freeelis a scris:

De unde ati dedus asa ceva ? .. paote ne precizati si textul de lege ...


Text de lege nu exista...dar in Registrul electronic, intervalul de vechime din Raportul per salariat, programul il trece cu o zi in minus fata de data incetarii...
Asa cum am sustinut in nenumarate randuri un program nu face legea .. programul are destule disfunctionalitati , dintre care una este aceasta.

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal miruna82 miruna82 Buna ziua, Referitor la data incetarii contractului si data transmiterii acesteia in REVISAL, stiu ca parerile sunt impartite... dar.. data incetarii ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pe perioada determinata apetra apetra un contract incheiat pentru intervalul 12.4 - 11.7. cu ce data se desface contractul - 11.7 ultima zi sau cu 12.7? (vezi toată discuția)
Incetare cim perioada determinata carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Am un angajat cu CIM per. det pana la 31.12.2013. In decizia de incetare voi trece : inceteaza CIM cu 31.12.2013 sau 01.01.2014 ? Eu ... (vezi toată discuția)