avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM determinat neincetat in ReviSal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM determinat neincetat in ReviSal

Buna ziua,

Am 1 contract indevidual de munca ce expira astazi (ultima zi de munca) - incetare cu 01.02.2013.
Nu am obtinut de la conducere nici aprobare pentru prelungire nici pentru incetare si nu stiu daca o pot obtine nici maine.
Imi aduc aminte faptul ca daca nu il incetezi in Revisal si nici nu intocmesti o decizie cf art. 56 lit i, contractul devine automat NEDETERMINAT.
Este adevarat? Exista o baza legala?


Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:42, 31 Ianuarie 2013
Unde scrie asa ceva, daca nu il incetezi in Revisal si nici nu intocmesti o decizie cf art. 56 lit i, contractul devine automat NEDETERMINAT ????? #-o

C.i.m. inceteaza de drept la data expirarii duratei pentru care a fost incheiat .. care este aceasta perioada?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim perioada determinata silvia99 silvia99 va rog frumos, in cazul unui cim pe per determinata,cand acesta inceteaza (si angajatorul nu vrea prelungirea) angajatul va primi decizia de incetare cu ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cim determinat ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am o nelamurire, cand expira acest contract pe durata determinata? determinata, de 3 luni, pe perioada cuprinsa intre data de 31.03.2011 data ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pentru a beneficia de somaj anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o solutie la aceasta problema : un angajat are cim pe perioada determinata de 3 luni (23.01.13 - 22.04.13) pe perioada ... (vezi toată discuția)