avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract prestãri servicii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract prestãri servicii

Printr-o fițuica pe care n-o pot posta aici pe site suntem somați în felul următor
Vă comunicăm că până la data de 15 02 2013 trebuie să vă prezentați la sediul societății noastre din..... pentru a încheia noul contract de salubrizare, conform Hotărârii Consiliului Loca........
Acte necesare Copie de pe actul de casă
copie de pe BI sau C.I.
Eu știam că Un contract este un acord încheiat în mod voluntar de către două sau mai multe părți, fiecare dintre acestea intenționând să creeze una sau mai multe obligații legale între sau printre ele. Elementele unui contract sunt ofertă și acceptarea de către persoane competente, care au capacitatea juridică care considerare de schimb pentru a crea reciprocitate de obligații.
Eu nu știu ce conține. În cazul în care nu semnez ai alte probleme cu primăria. Nu poți lua o adeverință, nu poți face un act în primărie. Se poate face ceva Eu am cerut să schimbe cantitatea de gunoi pe care mi s-a impus să o accept 300 kg/ gunoi pe luna la bloc, si faptul că familiile cu peste 5 copii nu plătesc nimic. Chestia este că eu nu ceream să schimbe prețul serviciului ci cantitatea. N-au înțeles ce mă sfătuiți? Menționez ca în Oltenița nu sunt asociații de locatari
Cel mai recent răspuns: Ipuz , utilizator 18:54, 1 Februarie 2013
1-Daca la nivelul blocului nu exista asociatie,dvs ce calitate detineti ?
Eu nu știu ce conține.

La ce anume faceti referire ?
2-In localitatea dvs care este forma de organizare a membrilor proprietari dintr-un imobil de locuit la comun?
3-
să vă prezentați la sediul societății noastre din..... pentru a încheia noul contract de salubrizare

Contractul existent este incheiat de societatea de salubrizare cu ce entitate juridica ?
4-Studiati cu responsabilitate HCLM precizat de emitentul "fituicii",posibil ca in hotararea locala sa existe mai multe detalii privitor la conditiile de contractare servicii de salubritate
Ipuz a scris:
N-au înțeles ce mă sfătuiți? Menționez ca în Oltenița nu sunt asociații de locatari

Nu aveti incotro. Mergeti la sediul regiei cu documentele solicitate si acolo negociati, daca o sa puteti si daca o sa aveti cu cine, conditiile de incheiere a contractului, cantitatea de gunoi, programul de ridicare al gunoiului, pretul, s.a.m.d.
Altfel, o sa vi se factureze ca si pana acum sau, avand in vedere ca aceste regii sunt in subordinea primariilor, puteti fi sanctionat de primarie.
Acolo unde sunt mai multe firme de salubritate se mai poate negocia sau schimba prestatorul. Dar unde-i una singura, nu prea este loc de negociere.
@ ynocenta. Eu sunt un cetatean care sunt chemat la ordine , sa semnez..
Până acum HCLM nu am vazut-o nicăieri. este invocată fără a fi publicată undeva.
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2013
Ipuz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestarii servicii ANGHELTUDORITA ANGHELTUDORITA ASOCIATIA DE PROPIETARII ESTE OBLIGATA SA INCHEIE CONTRACT CU FIRMA DE SALUBRITATE,SAU SE INCHEIE CONTRACT INDIVIDUAL CU FIECARE PROPIETAR ? (vezi toată discuția)
Taxa de salubritate fogoros_ionel@gmail.com fogoros_ionel@gmail.com Buna ziua, Este legal ca Primaria Comunei sa introduca din 1 ian.2018 o taxa (speciala) de salubrizare fara ca contribuabilul sa semneze nici un contract de ... (vezi toată discuția)
Contract salubrizare lucamatei lucamatei Buna ziua, Am urmatoarea problema. Am subinchiriat un spatiu comercial de la o firma (chiriasa la randul ei). Cand am mers la primarie sa obtin autorizatia de ... (vezi toată discuția)