avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de salubritate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de salubritate

Buna ziua, Este legal ca Primaria Comunei sa introduca din 1 ian.2018 o taxa (speciala) de salubrizare fara ca contribuabilul sa semneze nici un contract de colaborare cu firma de salubritate sau cu Primaria? Mentionez ca Primaria este actionara la aceasta firma de salubritate si nu a facut nici o licitatie si cu alte firme in vederea pretului de 8lei/ persoana Mentionez deasemenea ca n-am dat in anul 2018 nici un gunoi menajer deoarece gunoiul menajer l-am dat la animalele din gospodarie
Ultima modificare: Miercuri, 19 Decembrie 2018
fogoros_ionel@gmail.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Decizii consilii locale-legal sau nu sapstel sapstel Locuiesc intr-o comuna in care, ca si in altele, uniunea europeana a decis desfiintarea rampelor de gunoi. Pana aici toate cele bune! De aici apar o serie ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare aliice aliice primaria comunei unde locuiesc a facut un contract cu o firma de salubrizare pentru adunarea deseurilor menajere de la fiecare imobil al comunei. Pentru acest ... (vezi toată discuția)
Contestare contract de salubrizare(gunoi municipal) racu3949 racu3949 Buna . Detin un magazin mixt in loc MOLDOVA NOUA din 2007. Am contract de salubrizare (gunoi) cu o firma din localitate.pe termen de 10 ani .Cand am incheiat ... (vezi toată discuția)