avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii PENSIE ALIMENTARA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

PENSIE ALIMENTARA

Un salariat la data plecarii din societate platea pensie alimentara pentru 2 copii minori. Dupa 2 ani revine in societate. Am dreptul sa ii retin pensie alimentara pentru un copil devenit intre timp major si nu stiu daca isi continua studiile si unul minor in baza aceleiasi decizii de la tribunal pe care o am dinaintea plecarii din societate?
multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara mihaela david mihaela david Un salariat la data plecarii din societate platea pensie alimentara pentru 2 copii minori. Dupa 2 ani revine in societate. Am dreptul sa ii retin pensie ... (vezi toată discuția)
Plată pensie alimentară copil major ... laur77ro laur77ro Bună seara. Vin cu o serie de întrebări prin care să primesc un sfat cu privire la plata pensiei de întreținere pentru unul din doi copii, după ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere ( 20,5 ani) lungu1on lungu1on Am platit , si platesc , pensie de intretinere pe care am marit-o eu atat cat am considerat si nu am fost chemat in instanta niciodata . As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)