Buna ziua. va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra .
O duduie , soferita , a confundat frana cu acceleratia , a lovit un zid , un cos de gunoi si o femeie (pieton) , masina intand pe contrasens . Pentru ca femeia lovita se vaita de durere , avand si urme de murdarie in urma impactului , am sunat la 112 . Soferita si inca o persoana au impins victima pe bancheta masinii implicate in accident si au spus ca o vor duce ei la spital , dupa ce au refuzat salvarea . In acest timp politistii , care fusesera anuntati tot prin 112 , asteptau la circa 100 de metri de locul accidentului . Dupa ce martorii , masina si victima au plecat de la locul accidentului , a venit un politist ( eu sunasem la 112) , mi-a luat datele de identitate si a spus ca merge la spital unde sunt cei care au fost implicati in accident . Pentru ca nu am primit o copie a pr.-verbal , am sunat la politie . Au venit alti doi politisti , mi-au spus sa merg sa stau de vorba cu soferita , fara ca sa fie insotiti de vreo persoana ; mi-au cerut si acestia buletinul , dar s-au resemnat si au spus ca vor lua datele de la colegii lor . Am cerut sa fie intocmit pr. verbal . Degeaba . Mi-au spus ca am 30 de zile sa depun recalmatie . In final , am aflat ca nu a fost vorba despre un accident , probabil victima s-a ”inteles” cu soferita si , pentru faptul ca nu a fost depusa nicio plangere , nu este nevoie de pr. verbal . Soferita este fiica unui fost militian ; asta poate explica nervozitatea si lipsa de implicare a organelor care au venit tardiv la locul accidentului . Soferita nu a suflat in fiola si a plecat de la locul accidentului insa , pentru ca nu au ajuns la spital , a scapat nepedepsita . Am ramas doar eu , cu zidaria distrusa . Ce ar trebui sa fac? Am doar cateva fotografii de la locul accidentului , si cu masina . Nu ma asteptam ca politistii sa ma trateze cu atata ”siguranta si incredere” . Nu doar ca ma dezgusta mafia locala , mi-e scarba . Carei institutii sa cer ajutor ?
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns:
doberv , utilizator
17:46, 6 Martie 2013