avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit 3% prestari servicii 2013
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit 3% prestari servicii 2013

Am si o neclaritate - cum se va calcula acest 3% din venit incepand cu 1 februarie 2013? Adica daca eu intermediez niste servicii (birou de traduceri exemplu), incasez 2000 lei si platesc 3% dupa care achit traducatorului 1800 lei partea lui. Nu mise pare corect. Unde gasesc mai multe detalii despre cum se va calcula acesti 3% sau poate imi spuneti voi?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Caramarin , utilizator 22:02, 10 Februarie 2013
Totusi scuzati ca insist, toata ordonanta se refera doar la societati comerciale nu si la profesii liberale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit agentie de turism - noul cod fiscal galinei galinei Buna ziua! Confor noilor reglementari, o firma nou infiintata va plati obligatoriu impozitul pe venit pentru microintreprinderi. In cazul unei agentii de ... (vezi toată discuția)
Venit baza de impozitare agentie de turism GABRIELA-D GABRIELA-D Ca societate nou infiintata si neavand posibilitatea unui capital social de 25000 euro suntem obligati la plata unui impozit de 3 % pe venitul ... (vezi toată discuția)
Stabilire cifra de afaceri agentie de turism detailista camimiha15 camimiha15 Speta : Sunt contabila la o agentie de turism platitoare pe venitul microintreprinderilor - DETAILISTA , ( care vinde pachete turistice standard pregatite ... (vezi toată discuția)