Buna seara,
Fata mea a obtinut prin donatie un cavou de la un prieten apropiat in anul 2005.
Cavoul a fost construit in anul 1980 pe o suprafata de 6 m.p. desi concesionarea initiala a fost pe 3 m.p. Toti membrii familiei prietenului acum sunt decedati( inclusiv prietenul, care a fost inmormantat pe 16.01.2013 in acest cavou). In anul 1980 au fost tentative de concesionare pe toata sup. de 6 m.p.facute de raposat, dar referatul este la dosar fara a i se fi dat curs.
Ce se mai poate face acum sa putem intra in legalitate, ca noul administrator acum si-a dat seama de problema, desi a luat in primire cimitirul in anul 2006?
multumesc,
Trebuie mers la Administratia Cimitirelor si obtinut actul de concesiune pe toata suprafata de 6 mp. Adica sa va mai concesioneze inca 3 mp, avand in vedere ca exista deja constructie funerara. Fata sa se duca cu actul de donatie si cu actul de concesiune , Preupun ca si a preschimbat actul de concesiune in baza donatiei, daca nu sa faca intai preschimbarea, apoi sa depuna cerere pt concesionarea a celorlalti 3 mp motivand ca deja s au facut de atatia ani constructie funerara si ca acolo sunt ingropati fosti concesionari si familia acestora.
Locuri de veci
Mihaita123
Stra-stra bunicul meu a donat unei Primarii un teren de cateva ha pentru a se construi pe acest teren un cimitir. Actul din 1874 de donatie nu-l mai am, si ... (vezi toată discuția)