avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucru in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucru in strainatate

Buna ziua.
Fiul meu lucrează în Cehia cu contract de munca de 1 an, iar acum se transfera la o alta firma. A-și dori sa știu ce acte trebuie sa ceara de la firma unde a lucrat pentru a putea dovedi la pensionare perioada lucrata și ce se mai cere.
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:46, 1 Februarie 2013
Sa solicite de la institutiile competente din Cehia, Formularul E 207 intitulat „Certificat privind cariera asiguratului” la care se ataseaza documente care atestă perioadele de asigurare sau cele echivalente realizate pe teritoriul României .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in munca marilena76 marilena76 de ce acte am nevoie ca sa mi transfer vechimea in munca din romania in alta tara p (vezi toată discuția)
Vechimea in munca din italia aurelmarin aurelmarin Buna seara, eu si sotia mea lucram ca asistenti medicali in italia din 2007 cu contract de munca pe timp indeterminat. Am dori sa ne intoarcem in Romania si am ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru pesoane aflate in strainatate alessiacristina alessiacristina s dori sa stiu, pentru socrul meu, care este in spania rezident, cum poate proceda si carei autoritati trebuie sa i se adreseze, in cazul in care doreste ... (vezi toată discuția)