Buna seara. Ma adresez cu intrebarea '' care este amenda maxima si minima pentru trecerea strazii neregulamentar''? Am primit amenda de 140 lei si avertisment pentru trecerea neregulamentara si ocuparea spatiului carosabil. Acum nu am inteles, am trecut sau stateam in mijlocul drumului ca ocupam spatiul carosabil? Stiu ca de miine se maresc amenzile nu de azi, Multumesc pentru timpul acordat
amenda aplicata se incadreaza in clasa I de sanctiuni pentru reguli de circulatie nerespectate de pietoni. referitor la ocupatul carosabilului probabil s-a referit la faptul ca erati pe carosabil si nu pe trotuar!
Multumesc de raspunsuri. Amenda am platit-o. ca am scapat la jumatate, dar daca trotuarul este inpracticabil, ar trebui si ei sa sanctioneze firma competenta ce administreaza aceste drumuri si trotuare nu pietoni. Bucata aceea de trotuar e in panta si plina de polei, ghiata si apa ca tocmai a plouat toata dimineata. Atunci pe unde sa mergem daca nu se poate circula pe acolo? asta e ...cineva trebuie sa plateasca
Amenda urgent
Denvar
Buna seara, numele meu este Mihai, si am urmatoarea problema:
In seara asta, 14.11.2012, am primit o amenda in care scrie: A circulat pietonal pe carosabil in ... (vezi toată discuția)