avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare creante credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creante credit

Buna seara,
Am primit de la o firma de recuperare datorii la un credit in care este specificata suma pe care o datorez ex. xxxx.xx ron (total credit cu dobanzi si comisioane prevazute in contractul de creditare cu banca) la care se adauga cu +dobanzi si comisioane ce se vor adauga pana la achitarea integrala. Apoi intr-o nota se specifica : La sumele mai sus mentionate se adauga rata lunara. Ce vrea sa insemne aceasta ? Rog mai multe explicatii - se adauga la dobanda si comisioanele stabilite in contractul de creditare cu banca alte dobanzi si comisioane ale firmei de recuperare fara ca sa cunosc la cat se ridica acestea ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:41, 1 Februarie 2013
Fara vizualizarea actelor mentionate de catre Dvs precum si a contractului de credit nu vi se poate raspunde
Pot sa va spun ca si eu sunt in aceeasi situatie, primesc scrisori cu suma de platit, dobanda + taxa de reziliere (total ilegala), dar am ignorat TOTAL firma de recuperari si s-au implinit 3 ani intervenind PRESCRIPTIA. chiar si acum ma bombardeaza cu scrisori.
catre cine aveti dvs datorie, @val_ned, de unde stiti ca sunteti in aceeasi situatie ?

@simplic, cereti explicatii socitatii de recuperari creante. Dvs nu platiti decat ce v-ati asumat prin contractul de credit incheiat cu banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate proces firma recuperari marysimo marysimo In 2007 am contractat un credit pentru nevoie personale cu dobanda variabila. Ratele au fost platite constiincios pana in dec. 2008 cand mi sa comunicat verbal ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit- cedat unei firme de recuperari creante DragosTatu DragosTatu Buna ziua.Am facut un credit de nevoi si anu trecut am plecat din tara iar sotia a ramas cu ratele in urma pentru 2 sau 3 luni ( dabea acum m-am intors si ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla daca nu mai platesc creditul la banca? daniel71sto daniel71sto Buna seara! Am contractat un credit de nevoi personale in urma cu 3 ani, la momentul respectiv am solicitat rambursarea creditului in 48 de luni si nu s-a ... (vezi toată discuția)