avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri constructii demolate, imobile preluate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri constructii demolate, imobile preluate abuziv de catre stat

ce demersuri trebuiesc facute pentru a obtine despagubiri pentru constructiile demolate dupa preluarea abuziva a imobilului de catre stat?
Cel mai recent răspuns: lolo0112 , utilizator 17:01, 5 Martie 2013
mentionez ca in anul 2001 s-a inceput procedura administrativa pentru obtinerea de despagubiri , respectiv comunicarea notificarii prin executor judecatoresc catre Primaria localitatii in raza careia se afla constructia demolata; insa pana in prezent aceasta notificare a ramas fara raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari la notificarile pentru legea 10/2001 eraluca eraluca Initial Legea 10/2001 prevedea despagubiri pentru imobilele preluate abuziv de regimul comunist dar se limita la constructiile cu destinatia de ... (vezi toată discuția)
Care este "traseul" notificarii/dosarului depus pe legea 10/2001? Balaurul Balaurul Buna ziua, Am o nelamurire, pe care va rog sa ma ajutati sa o clarific. In baza legii 10/2001 am notificat prin executor judecatoresc atit Primaria ... (vezi toată discuția)
Notare în cartea funciară Annick Annick Bună ziua, Sunt proprietarul unui imobil notat în cartea funciară ca urmare a unei notificări la Legea 10/2001. Totul a început în urmă cu 10 ani când ... (vezi toată discuția)