avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL,asociati cu 95%,administrator unic si 5%
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL,asociati cu 95%,administrator unic si 5%

Cum se poate proceda ptr suspendare sau radiere daca cel cu 5% nu vrea sa semneze?SRL este pe 0.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 10:46, 1 Februarie 2013
Verificati clauzele actului constitutiv al societatii (capitoul Hotararile adunarii generale), unde este specificat:
"Adunarea generala a asociatilor decide prin votul reprezentand majoritatea absouta si a partilor sociale."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate hotarare a.g.a. cristina69 cristina69 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca din AGA unei societati comerciale fac parte 3 persoane si la o sedinta participa doar 2 persoane (care si semneaza ... (vezi toată discuția)
Cesiune de parti sociale elylaryssa elylaryssa As vrea sa stiu ce se poate face in cazul in care unul dintre actionari nu semneaza cesiunea? Actionarul care nu vrea sa semneze detine 5% din actiuni. (vezi toată discuția)
Asociere elena3 elena3 Buna seara, Rog pe cineva care este in masura, sa-mi spuna cum trebuie sa procedez in situatia in care intentionez sa ma asociez, intr-o firma deja ... (vezi toată discuția)