Cum pot sa aduc mai in fata un dosar care are termen de judecata 04.09.2013 ?
Se poate ? Daca da , cum ? Adica , fiu-meu a cumparat un autoturism , a facut RAR ,etc, i-au expirat toate numerele rosii si a dat Serviciul de inmatriculari in judecata pentru inmatricularea autoturismului fara taxa auto. Din 21.12.2012 , data depunerii dosarului , a primit termen 04.09.2013 si masina sta in fata blocului , fara asigurare , fara drept de circulatie , cu toate ca el are nevoie de masina . Vreun sfat ceva ?
Motivati prin faptul ca va aflati in imposibilitatea de a circula cu autoturismul cumparat.
In cazul in care nu veti primi termen mai apropiat, aveti posibilitatea sa achitati taxa iar apoi sa solicitati restituirea ei.'
In acelasi timp dosarul acesta ramane fara obiect.
Taxa auto
vlad196938
O intrebare de 10 puncte ! Incepand cu 01 februarie 2012 si pana la 01 ianuarie 2013 , taxa auto a fost suspendata prin ordonanta de urgenta . Deci orice ... (vezi toată discuția)
Problema numere rosii
djluci
tocmai mi-am luat un opel si am nr rosii de satu mare expirate la rar doar in 17 septembrie am programare pt inmatriculare cica nu se mai dau nr rosii inca o ... (vezi toată discuția)