avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

O intrebare de 10 puncte ! Incepand cu 01 februarie 2012 si pana la 01 ianuarie 2013 , taxa auto a fost suspendata prin ordonanta de urgenta . Deci orice persoana care s-a adresat in scris pentru inmatricularea fara plata taxei auto trebuia sa primeasca raspuns favorabil de la cei cu inmatricularile auto , nu ? Adica sa le fie inscrise in circulatie autoturismele fara sa plateasca nimic . In cazul de fata baiatul meu , care a achizitionat o masina in decembrie , trebuia sa-i fie inscrisa masina in circulatie fara sa plateasca nimic . Totusi cei de la permise si......... , i-au raspuns la cererea privind inmatricularea fara plata taxei , ca nu se poate fara sa plateasca taxa . Bineinteles ca a actionat in instanta serviciul de inmatriculari , dar trebuie sa astepte de la 21.12.2012 pana la 04.09.2013 , asta insemnand timp , bani , risc de a-i fi sparta sau furata masina , uzura fizica si morala si altele. Consider ca este o ilegalitate sa fie suspendata o taxa si tu ca serviciu public sa insisti sa o incasezi in continuare , nu ? Dvs . ce spuneti , ce parere aveti ?
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2013
vlad196938, utilizator
Cel mai recent răspuns: vlad196938 , utilizator 08:15, 17 Februarie 2013
pana la solutionare in instanta se poate merge cu masina folosind nr. rosii, care trebuiesc schimbate lunar,deci poti folosi mai mult de 3 randuri denr rosii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Februarie 2013
katap, utilizator
Am incercat , dar cei de la serviciul de inmatriculari mi-au raspuns in scris ca nu se poate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare termen de judecata vlad196938 vlad196938 Cum pot sa aduc mai in fata un dosar care are termen de judecata 04.09.2013 ? Se poate ? Daca da , cum ? Adica , fiu-meu a cumparat un autoturism , a facut ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare provizorie rastafarianul rastafarianul Buna seara , am intalnit pe diferite forumuri discutii privind inmatricularea provizorie a unui autovehicul. Din ceea ce stiu eu , numerele rosii se pot da ... (vezi toată discuția)
Numere rosii pe perioada procesului de taxa auto vasis2 vasis2 Buna ziua, As dori sa stiu daca exista posibilitatea legala ca pe toata perioada solutionarii unei actiuni de recuperare a taxei auto, de la depunerea ... (vezi toată discuția)