avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune pe internet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune pe internet

Am gasit pe internet o persoana care vindea calculatoare. Am vazut una din ofertele lui de vanzare care (spunea el), nu mai este valabila dar are o alta oferta. Am discutat despre noua lui oferta si am cazut de comun acord sa facem tranzactia dar ce am primit de la el nu corespundea deloc cu ce am comandat iar intrebarea mea este daca pot recupera banii sau sa "plateasca" pentru inselaciunea de care se face vinovat (se ocupa cu vanzari pe net) ?
P.S. Acum nu mai raspunde nici la telefon

[Editat numarul de telefon - 2.11. din Regulament: Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit. Nu uita ca pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele.]

Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2013
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters258148 , utilizator 10:55, 1 Februarie 2013
Speta Dvs implica o discutie mai ampla, neefiind posibila o indrumare doar pe baza elementelor prezentate
Nu ati precizat ce calitate avea - persoana juridica sau fizica.
De asemenea precizati ce tip de contract ati incheiat/ ce tip de tranzactie, cum ati facut plata, etc.
Pentru a emite o opinie juridica este nevoie de date concrete.

Altfel solicitati o consultanta unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparat produs si nu a fost emisa garantia. am tot fost amanat. ce pot sa fac? rondelli rondelli Am cumparat un GPS Mio Spirit 380 de la un magazin de electrocasnice si acestia nu mi-au eliberat garantia pe motiv ca nu mai au garantii. Mi-au scris pe ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie fixa + internet inainte de expirare danutza-dana danutza-dana Buna ziua. As dori sa stiu daca pot rezilia un contract neexpirat (expira in august 2014) de telefonie fixa + internet. As dori sa stiu ce procedura trebuie ... (vezi toată discuția)
Furt bani dosar casco companie de asigurari cotycot cotycot Buna ziua, Povestea mea: Am incheiat Casco acum 1 an. In perioada contractuala am deschis un dosar de dauna (cu franchiza 100 euro per dosar) in care s-au ... (vezi toată discuția)