avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infintare fundatie sau asociatie non profit
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infintare fundatie sau asociatie non profit

am o fetita diagnosticata cu tetrapareza spastica pentru care doresc sa infintez o asociatie sau o fundatie in vederea strangerii de fonduri pentru tratamente de recuperare achizitionarea de aparate necesare recuperarii .Ma puteti sfatui care din cele doua (asociatie non profit sau fundatie ) este mai benefica in acest caz
O asociatie puteti infiinta mai usor pe baza legii 26 din 2000 a asociatiilor si fundatiilor, actualizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare ong pentru strangere de fonduri andrewpopescu andrewpopescu Sunt tatal unui baietel de 3 ani diagnosticat cu o tulburare din spectrul autist. Doresc sa infiintez un ONG (sper ca nu gresesc) prin care sa pot colecta ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie non profit copil cu handicap florin-marin florin-marin Buna ziua tuturor, ma numesc Marin Florin si am un copilas de 3 anisori cu tetrapareza spastica,grad de handicap grav si as vrea sa infiintez o asociatie non ... (vezi toată discuția)
Impozit 2% pfa AJV AJV Sunt PFA si mi-am depus declaratia 200 pt.anul 2011 uitand ca pot sa directionez 2% din impozit unui ONG ,scoala ,etc.Intrebarea mea este daca pot sa fac ... (vezi toată discuția)