avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... montare camere video
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

montare camere video

As dori sa stiu dc intr-un spatiu al unei firme ai dreptul sa montezi camere video, dar care nu inregistreaza..adik numai pt intimidarea clientilor?Exista lege care prevede ca e ilegal sa ai camere video "de forma"?
Cel mai recent răspuns: olguta79 , utilizator 15:17, 1 Februarie 2013
Pe langa cheltuiala inutila cu achizitionarea cateorva astfel de camere, nu va expune niciunui pericol. Este dreptul Dvs
Va multumesc pt raspuns..vroiam sa stiu dc este ilegal intrucat in urma unui control al celor de la politie ni s a spus ca este ilegal sa ai montate camere video care nu functioneaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare de camere video Dana Marin Dana Marin Buna ziua, Am doi vecini certati cu legea si cu bunul simt care imi tulbura frecvent linistea si au distrus proprietatea comuna, au injurat, s-au busit in ... (vezi toată discuția)
Camera de supraveghere in bloc Anghelescu Anghelescu Am urmatoarea intrebare: Este legal montarea unor camere de supravegere pe holuri in lift si in afara blocului (camera vede si alte spatii), Camerele au fost ... (vezi toată discuția)
Achizitionare camere supraveghere stef55 stef55 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti banii pentru achizitionarea camerelor de supraveghere se pot trece pe lista de plata in fondul de reparatii sau intr-un fond ... (vezi toată discuția)