avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... IMPOZIT PE MICROINTREPRINDERI
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

IMPOZIT PE MICROINTREPRINDERI

Buna ziua!
Am si eu o intrebare:
Acest impozit se refera doar la SRL-uri sau si la Intreprinderile Individuale care sunt inregistrate sub forma de PFA si fac contabilitate in partida simpla ???
Multumesc!=D>
Cel mai recent răspuns: IOANBRADEA , utilizator 10:51, 4 Februarie 2013
Cei care tin contabilitatea in partida simpla si depun declaratia 200 araman cu modul de impozitare ca si pana acum.
Ok! Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D 101 intreprindere individuala Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Va rog daca vreti sa ma lamuriti si pe mine. Pentru Intreprindere individuala, neplatitoare de tva. A fost infiintata in 2010. Am depus in 2011 doar D220 ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit sau pe profit ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL care produce soft la comanda. Firma, va fi foarte mica la inceput, cel putin, cu o cifra de afaceri nu prea mare nici ... (vezi toată discuția)
Contabilitate in partida dubla sau simpla? mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Am avut un SRL la care tineam contabilitatea, bineinteles, in partida dubla. In a doua jumatate a anului 2014, am infiintat un PFA, pentru care am ... (vezi toată discuția)