avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchiriere spatiu societate suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchiriere spatiu societate suspendata

Buna ziua,
sotul are o societate comerciala cu datorii catre banca si catre trezorerie.doreste sa suspende activitatea firmei pentru ca nu mai este profitabila.Sediul comercial este proprietatea sotului(nu inchiriat).Eu (sotia)nu apar in activitatea firmei(sunt casnica).

As vrea sa stiu daca pot deschide o alta societate(PFA), pe numele meu(al sotiei), in spatiul societatii suspendate. Am putea face un contract de inchiriere (sot-sotie) pentru spatiul respectiv.

va multumesc,
Simona Tudor.
Cel mai recent răspuns: vicenzasimona , utilizator 15:47, 2 Februarie 2013
Puteti sa incheiati contract de inchiriere sau de comodat.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu obtinut prin contract de comodat Lulica Lulica Buna ziua In cazul unui SRL cu asociat unic, acesta face un contract de comodat prin care o parte din locuinta si terenul sau sunt date societatii pentru ... (vezi toată discuția)
Contract chirie intre pfa si srl, proprietar persoana fizica norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -Persoana fizica P este proprietarul unui apartament A. -aceeasi persoana fizica are ... (vezi toată discuția)