avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit ipotecar
Discuție deschisă în Executare silită

credit ipotecar

am luat un credit in franci 60 000 ipotecar iar parintii mei au fost garanti ipotecari as vrea sa stiu in cazul executarii silite in cazul in care nu se acopera suma parintilor li se poate lua si alte proprietatii? multumesc frumos mentionez ca eu nu mai am serviciu si nu am nimic pe numele meu
Cel mai recent răspuns: angel09 , utilizator 15:53, 4 Februarie 2013
va multumesc frumos pt raspunsuri
sper ca nu va deranjeaza daca mai pun cateva intrebari in legatura cu acest subiect
intr un paragraf din contract se mentioneaza ca garantii ipotecari impreuna cu imprumutantulse obliga in mod solidar la restituirea credituli cu veniturile proprii si veniturile lunare renuntand in mod expres la beneficiul de diviziune si discutiune cf art 1662 cod civil,mentionez ca garsoniera a primit o mama mea in 2011 de la sora ei prin donatie iar creditul a fost facut in 2008
la banca nu au semnat nici un contract e fidejusiune au semnat doar contactul prin care garantau cu ap
pe mine ma intereseaza acea garsoniera ce se poate face in legatura cu ea ca sa nu se piarda?
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garant ipotecar - codebitor solidar seba1978 seba1978 Buna ziua, Speta pe care doresc sa o expun s-a mai dezbatut deja, dar nu am gasit un raspuns 100% sigur. Asadar, Am contractat un credit de tip punte in ... (vezi toată discuția)
Executare silita garant ipotecar rads rads Buna Seara, am si eu o intrebare in privinta unei executari silite in care eu am calitatea doar de garant ipotecar. Speta este in felul urmator: fratele meu ... (vezi toată discuția)
Executare garantie garant ipotecar ContSters194995 ContSters194995 Am urmatoarea problema: am garantat cu un apartament pentru cineva. Acel cineva nu mai plateste ratele, de fapt are de gand sa nu mai plateasca peste cateva ... (vezi toată discuția)