avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... declaratie de avere functionar cadastru
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

declaratie de avere functionar cadastru

Buna seara

Va rog aveti bunavointa de a mi raspunde cum pot citi declaratia de avere a unui functionar al unui Birou de Cadastru si Publicitate Imobiliara?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 18:38, 3 Februarie 2013
daca e functionar public, ar trebui sa se regaseasca pe site-ul intitutiei. daca nu...n-are declaratie de avere. :)
probabil ca-l are in dosar intr-un fiset , si nu este postat pe site-ul institutiei...
atunci se poate solicitain scris. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public Fatu Lucian Fatu Lucian Daca mi se poate spune unde gasesc declaratii de interese mai vechi ale unui functionar public , pentru ca pe site-ul de specialitate nu reusesc ... (vezi toată discuția)
Situatii de incompatibilitate? ABANA ABANA O persoana incadrata in munca ,intr-o functie de conducere (sef serviciu ) in cadrul unei institutii subordonate Consiliului judetean : a. este considerat ... (vezi toată discuția)
Intabulare camypos camypos Buna seara, Am cumparat acum 15 ani un teren pe care, din pacate, nu l-am intabulat. Acum, cand vreau sa-l vand, am o mare problema: nu pot sa-l intabulez ... (vezi toată discuția)