avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public

Daca mi se poate spune unde gasesc declaratii de interese mai vechi ale unui functionar public , pentru ca pe site-ul de specialitate nu reusesc .Am banuiala ca institutia unde este angajat a modificat declaratiile vechi , pentru ca lucreaza intr-un serviciu juridic si are sustinerea sefului direct care are influenta destul de mare .

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:08, 23 Mai 2015
Declaratiile de avere si cele de interes le gasiti publicate fie pe site-ul institutiei respective , fie pe acest portal
[ link extern ]
Pe site-ul instituriei nu gasesc decat declaratia pentru anul trecut , nai vechi nu gasesc , sau nu stiu unde sa caut , iar pe portalul aratat am incercat , si nu sunt rezultate
Probabil ca nu functioneaza acel posrtal , chiar daca scris ca : va ofera posibilitatea vizualizarii declaratiilor de avere si a declaratiilor de interese, transmise si depuse la Agentia Nationala de Integritate, din anii 2008 - 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii de avere si interese wap54 wap54 O intrebare simpla, exista pe internet la aceasta adresa http://declaratii.integritate.eu/home/navigare/cautare-avansata.aspx cu functionarii publici cu ... (vezi toată discuția)
Situatii de incompatibilitate? ABANA ABANA O persoana incadrata in munca ,intr-o functie de conducere (sef serviciu ) in cadrul unei institutii subordonate Consiliului judetean : a. este considerat ... (vezi toată discuția)
Personalul contractual dintr-o institutie publica trebuie sa depuna declarații de avere si declarații de interese in fiecare an ? oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la urmatoarea problema: - daca personalul contractual dintr-o institutie publica ... (vezi toată discuția)