avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Declaratii de avere si interese
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Declaratii de avere si interese

O intrebare simpla, exista pe internet la aceasta adresa [ link extern ]
cu functionarii publici cu declaratii de avere si interese din 2008 incoace.

Cei ce sunt regasiti in aceasta evidenta sunt sau nu FUNCTIONARI PUBLICI?
Are ANI informatii bune sau sunt de discutat informatiile acestea? Adica, daca eu gasesc in acest site o persoana luata in aceasta evidenta din 2009 pot fi sigur ca este functionar public?

Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 17:06, 8 Iunie 2014
wap54 a scris:
Cei ce sunt regasiti in aceasta evidenta sunt sau nu FUNCTIONARI PUBLICI?
Are ANI informatii bune sau sunt de discutat informatiile acestea?

Da, sunt funcționari publici. Declarațiile de avere și de interese pe care le găsiți pe portal sunt trimise de toate instituțiile și autoritățile publice, după ce le primesc de la funcționarii publici numiți în cadrul lor.

wap54 a scris:
Adica, daca eu gasesc in acest site o persoana luata in aceasta evidenta din 2009 pot fi sigur ca este functionar public?

Puteți fi sigur că, pentru anul pentru care a completat cele două declarații, era funcționar public. Dacă a fost funcționar public și în anul 2014, veți vedea la anul sau anul acesta, dacă îi încetează raportul de serviciu în 2014. Declarațiile se completează în anul în curs pentru anul trecut, precum și la încetarea raportului de serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public Fatu Lucian Fatu Lucian Daca mi se poate spune unde gasesc declaratii de interese mai vechi ale unui functionar public , pentru ca pe site-ul de specialitate nu reusesc ... (vezi toată discuția)
Declaratia de avere a unui politist F1PAR2 F1PAR2 Are idee cineva de unde se poate cere declaratiile de avere ale unui politist pe care il banuim ca ar fi corupt???????????? (vezi toată discuția)
Acte emise de un functionar public condamnat definitiv aporti aporti Un inginer cadastral al unei primarii condamnat definitiv la 6 luni inchisoare, plus amenda si aplicarea pedeapsei accesorii a interzicerii drepturilor ... (vezi toată discuția)