avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... personalul contractual dintr-o institutie publica ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

personalul contractual dintr-o institutie publica trebuie sa depuna Declarații de avere si Declarații de interese in fiecare an ?

Hristos a inviat !

Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la urmatoarea problema:
- daca personalul contractual dintr-o institutie publica
trebuie sa depuna Declarații de avere si Declarații de interese
in fiecare an ?
Stiu ca doar functionarii publici au aceste obligatii.
Colegul de la achizitii publice a spus astazi in sedinta ca
din anul 2016 toti salariatii institutiilor publice,
indiferent daca sunt functionari publici sau
sunt personal contractual
au aceste obligatii
si ca trebuiesc publicate pe site-ul institutiei.
Este adevarat ?
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 15:09, 25 Aprilie 2018
Vedeti Legea nr.176/2010, art.1 - prevede cine are obligatia depunerii declaratiilor; sau de pe site-ul Agentiei Nationale de Integritate, Ghidul de completare al declaratiilor.
Se transmite cate un exemplar din declaratii Agentiei si se publica anonimizate pe site-ul institutiei.

Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2018
Danaioana, utilizator
Va multumesc din suflet pentru ajutor !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divulgare date personale buna ziua am raspuns unui petent referitor ... DankaAnja DankaAnja Divulgare date personale Buna ziua Am raspuns unui petent referitor la o problema ridicata si nemultumit de ceea ce i-am raspuns a dat presei acea adresa ... (vezi toată discuția)
Declaratii de avere si de interese -personal contractual ciancu ciancu As dori sa-mi spuneti daca intr-o instituşie publica personalul contractual - de exemplu soferi, muncitori, personalul imbarcat pe nave ...sunt obligaţi să ... (vezi toată discuția)
Declaratia de avere a unui politist F1PAR2 F1PAR2 Are idee cineva de unde se poate cere declaratiile de avere ale unui politist pe care il banuim ca ar fi corupt???????????? (vezi toată discuția)