avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Vanzare apartament care este luat cu credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Vanzare apartament care este luat cu credit

Buna ziua

Cum pot sa vand un apartament pe care l-am cumparat cu credit si care evident se constituie ca si garantie la banca pana la restituirea creditului?
Ma poate impiedica banca sa fac acest lucru?
Trebuie sa cer acordul bancii in acest sens?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 14:46, 4 Februarie 2013
Da, vanzarea se poate face doar cu acordul bancii si doar in conditiile impuse de aceasta prin contractul de creditare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)
Nerespectare promisiune vanzare-cumparare Mihaela Ana Mihaela Ana Buna ziua, La sfarsitul lunii mai 2017 am semnat un act de promisiune de vanzare-cumparare, in calitate de vanzator, pentru un apartament, cu data scadenta ... (vezi toată discuția)
In urma cu trei ani, fiica mea a achiziționat impreuna cu sotul ... Livia Costescu Livia Costescu In urma cu trei ani, fiica mea a achiziționat impreuna cu sotul ei un apartament prin credit imobiliar. Pe contractul de împrumut el este titular, iar ea ... (vezi toată discuția)