avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... recuperare salarii curente dupa inceperea procedurii ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

recuperare salarii curente dupa inceperea procedurii de insolventa

Buna ziua. Ajutati ma va rog cu un sfat. Sunt sportiv iar clubul meu a intrat in insoventa din septembrie 2012.de atunci nu mi am mai primit nici un salariu.sunt inscris la masa credala ptr banii pana in septembrie .intrebarea mea este cum pot actiona in asa fel incat sa ii fortez cumva sa imi achite salariile curente,daca se poate, pentru ca celorlalti colegi le sunt platite integral salariile iar pe mine nu ma mai baga in seama profitand de faptul ca nu imi mai pot depune memoriu la federatie pentru recuperarea banilor restanti.ba mai mult azi am primit instiintare ca mi a fost reziliat contractul .am inteles ca as putea trimite notificari administratorului judiciar si as putea face o cerere de fortare a falimentului.. pe asta din urma unde ar trebui sa o fac? Sau ce se mai poate face in cazul asta?va rog din suflet sa ma ajutati.nu stiu ce sa ma mai fac.m am accidentat si nu stiu ce sa mai fac in situatia asta..:(
Cel mai recent răspuns: CI Ioana Butan , Avocat 17:19, 5 Februarie 2013
Pentru sumele de bani datorate de club catre dvs pana la data intrarii in insolventa sunteti inscris la masa credala si singurul lucru pe care il puteti face este sa urmarti procedura. Daca clubul are sa va plateasca sume de bani dupa data deschiderii procedurii, acelea sunt datorii curente si trebuie achitate. Discutati cu administratorul judiciar al clubului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu neplatit in insolventa disponibilizatoltchim disponibilizatoltchim Va rog sa imi spuneti daca pe timpul insolventei administratorul judiciar poate trece la masa credala datoriile curente, creante izvorate dupa instituirea ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala de 2 ori? art.242 art.242 Am fost notificat de catre administratorul judiciar ca s-a dispus deschiderea procedurii insolventei unei societati debitoare. m-am inscris la masa credala cu ... (vezi toată discuția)
Fostii angajati trebuie sa plateasca timbru si taxa judiciare pentru inscrierea la masa credala si pentru contestatie la tabelul preliminar?! irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Un fost angajat si-a dat fosta firma angajatoare in judecata, procesul fiind suspendat din cauza intrarii firmei in insolventa. Fostul angajat ... (vezi toată discuția)