avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Societatea de asigurari ma da in judecata pentru o ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Societatea de asigurari ma da in judecata pentru o polita de acum 6 ani!

Buna ziua, am si eu o problema cu socitatea de sigurari cu care am colaborat acum 6 ani. Mai exact sunt dat in judecata pentru faptul ca am emis o polita RCA pe data de 15.07.2007 si banii s-au depus pe 18.07.2007. In data de 16.07 s-a produs un eveniment rutier. Paguba este de 7.000 ron plus penalitati. Principala problema este ca eu la momentul acela nici nu aveam contract de agent, acesta a fost semnat pe data de 01.08.2007. Data de 15.07 era intr-o duminica, iar eu am depus banii la agentie abia luni dupa masa deoarece am fost la munca in ziua de 16.07.
Vreau si eu un sfat!
Cel mai recent răspuns: ciprian_ionut , utilizator 09:21, 6 Februarie 2013
in contract este un articol care specifica ca raspund pentru orice prejudiciu cauzat de mine la momentul incetarii contractului dar si dupa 3 ani de la incetare. Este posibil sa fie prescrisa aceasta "fapta"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coplatitor despagubire auto? Paolo_30 Paolo_30 Buna,exista urmatoare neclaritate : daca eu ca si persoana asigurata am cauzat un accident rutierin care mi-am recunoscut vina prin constatare ... (vezi toată discuția)
Rca 2009 monica10 monica10 In septembrie 2009 am incheiat o polita de asigurare pentru o masina pe o perioada de 1 an de zile in 4 rate,eu fiind agent la o firma de asigurare.Pentru ... (vezi toată discuția)
Pot fi emise 2 rca pentru acelesi autoturism? MONA PARASCHIVU MONA PARASCHIVU Buna ziua .Am semnat un contract de novatie in anul 2009 prin care am preluat ratele la un autoturism si am devenit utilizator cesionar.In luna decembrie 2009 ... (vezi toată discuția)