avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Relatie contractuala salariat - unitate.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Relatie contractuala salariat - unitate.

unitatea la care sunt angajat cu cim deruleaza un program national cu fonduri separate de fondul de salariu si cu un program de lucru separat dar este folosita baza materiala a unitatii(cu decontarea cheltuielilor de mamagement).Ce forma de contract se poate incheia cu unitatea(exclus ore suplimentare)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:20, 2 Februarie 2013
Se poate incheia un nou c.i.m. ... astfel:
Art.35 C.mun. prevede :
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 cim la firma danaeconomist danaeconomist Este corect ca un salariat sa aiba CIM pentru 4 ore ca economist si la aceeasi firma inca un CIM tot de 4 ore ca persoana desemnata pentru activitati de ... (vezi toată discuția)
Incadrare inspector resurse umane vmkriss vmkriss Cum este mai corect: 1.Pot pastra incadrarea de economist in cadrul Financiar Contabilitate si sa preiau prin decizie interna departamentul de resurse umane ... (vezi toată discuția)
1 angajat - 2 cim uri silvia99 silvia99 va rog frumos: am un angajat receptioner - 8 h/zi. doresc sa ii dau si atributii de conta primara (intrucat a terminat o facultate de profil si se pricepe); ... (vezi toată discuția)