avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prescriptia unei infractiuni
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prescriptia unei infractiuni

nu stiu daca am scris bine dar intrebarea mea e nepotul meu impreuna cu un prieten care a declansat toata nenorocirea s-a batut incaierat cu victima si in urma acestei incaierari a cazut decit nepotul meu care pentru infractiunea comisa incadrare tentativa de omor calificat de si expertizele medico -legale au fost false nu s-a luat in considerare contraexpertizele medicale incadrarea a ramas aceiasi pe mine ma intereseaz daca complicele ,instigatorul sau cum se mai numeste o persoana care ia parte la o infractiune in orice nu martor daca pentru aceasta fapt a poate fi judecat si pedepsit multumesc
Cel mai recent răspuns: melinaR , utilizator 13:53, 2 Februarie 2013
Orice participant la comiterea unei infractiunii, raspunde ptr aceeasi infractiune ca si autorul. Daca vorbim de tentativa la infractiunea de omor, raspunderea penala nu se prescrie. Deci nepotul va raspunde alaturi de faptuitor ptr inf de omor, instanta urmand sa aiba in vedere la stabilirea pedepsei si contributia fiecaruia.
tocmai ca nepotul meu e inchis si prietenul nu din compice a ajuns martor
tot ce vreau eu e ca acest individ sa plateasca penru ce a facut nu sa fie liber si altul sa stea inchis pentru el

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! fraatele meu a lovit un prieten in legitima aparare ... Florentina20199 Florentina20199 Buna ziua ! Fraatele meu a lovit un prieten in legitima aparare ,cauzandu-i diferite fracturi inclusiv la cap. A fost bagat la tentativa de omor . Momentan e ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor ContSters75393 ContSters75393 Daca o persoana in urma unei incaierari a suferit 2 plagi si nu i-au fost atinse organele vitale se poate considera tentativa de omor? Daca nu se considera ... (vezi toată discuția)
Expertizele medico-legale se contrazic melinaR melinaR Buna seara in urma unui conflict nepotul meu a sarit in apararea unui prieten si acesta a lovit victima cu o prajina acesta fugind inspre nepotul meu cu o ... (vezi toată discuția)