avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor , Probleme cu Chiriasii ?Va rog sa ma ajutati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor , Probleme cu Chiriasii ?Va rog sa ma ajutati

Buna ziua ,

Stau intr-un apartament de 2 camere ( mostenit cu testament dar inca nu sau facut sucesiunile ) Nu am gasit loc de munca si am inchiriat camera mica pt 2 persoane pt 400 RON - fata baiat dar nu sunt cuplu , si dorm separat eu au ales sa vina impreuna. Fata o cunosteam da baiatu nu . Au trecut 2 luni totul sa zicem okai da d aia a facut scandal baiatu k el a platit si din contra el na platit partea lui de gaz etc.
Acuma Fata ianuarie a platit el se afla non - stop in camera , baiatul nu prea si odata a fost in ianuarie na platit nici ianuarie. Acuma se pune problema . Utilitatile din decembrie na platit baiatul fata da . Am 275 Ron mai tre sa dea pt decembrie .
Acuma e februarie fata nu vrea sa plateasca partea baiatului . E februarie nu sa platit nimic si facturiel vin in continuu. Mentionez k nu am contract eu ei . Neam inteles numai nici asta prea bine k 400 ron pe luna + utilitati care se imparte la 3. Cum sa procedez vreau sa scap de ei k asa nu se mai poate si numai probleme imi fac si mai si scrica in casa mai ales fata.
Baiatul are o datorie de 275 pt Decebrie + k nu sa mutat de aici pt ianuarie 200.
Fata a platit partea lui .Amandoua nau platit februarie.
Ce pot sa fac sa nu pierd si sa nu am probleme.
Am decis k opresc centrala si curentul la ei Poate asa plece si fata si gata.

Va rog sa ma ajutati . Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2013
discretbv, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:18, 3 Februarie 2013
si care e problema de fapt ? oricum trebuie sa dezbateti uccesiunea cat mai urgent ca sa deveniti proprietar cu acte in regula ca sa puteti disune de bun cum doriti.
In primul rand deschideti procedura dezbaterii succesiunii
Ati incheiat contract de locatiune in forma autentificata,intregistrat la administratia fiscala?
In raport de restantele acumulate la intretinere,dvs in calitatea de mostenitor puiteti fi executat silit de catre asociatia de proprietari
fac precizarea ca la momentul la care eu am raspuns userului, textul era neclar si nu era descrisa problema, mesajul a fost editat si completat ulterior (nu stiu cum ) cum foarte multe aspecte.
cu stima
Procedura succesiune era deschis dar mia decedat notara intre timp :(

Am trecut fata in cartea de imobil atat. SI la scara platesc dupa ea inco persoana in total 2.

Baiatul vine rar si nu sta mult de aia nam trecut.

Ei impreuna platesc chiria si utilitatile impartim in 3 .

Deci cu ajutorul asociatiei o pot da afara ?
si iata cum userul pune o intrebare si ajunge la o alta situatie juridica de fapt !
iata cum userul spune la inceput ca procedurile succesorale "" ïnca nu sunt facute "" ca apoi sa afirme ca de fapt cererea de dezbatere a succesiunii era pe rol dar de fapt notarul in cauza a decedat.....
puteti sa actionati si marlaneste, sa schibati butucul cheii si cand vor suna sa intre in casa le puneti bagajele in brate ca sa micsorati paguba. Sa va dea ei in judecata daca doresc ceva de la dvs
oricum daca va puneti sperante in faptul ca va vor mai achita ceva......parerea mea ca asteptati degeaba. asa ca dati-i afara din casa ( ca oricum totul era la negru , neinregistrat pe undeva) platiti la zi si partea lor si nu mai repetati greseala de a inchiria la negru fara act la mana, adica adm fin si notariat.
faceti succesiunea, vindeti 2 camere (ati afirmat ca nu aveti loc de munca si de aceea ati recurs la aceasta "solutie"" si va mutati la garsoniera....va mai raman si ceva banuti, nu f multi e adevarat, dar macar veti avea deasupra capului un acoperis numai pt dvs. si pana atunci va gasiti si loc de munca ca sa va puteti intretine singur nu din 400 de lei chirie lunara...
scuze pt adevarul spus verde in fata daca va deranjeaza, sau, daca nu am intels eu bine speta dezvolati cu amanunte.
cu stima

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,am o problema cu concubina mea cu care am și un copil ... bnsro2001 bnsro2001 Buna ziua ,am o problema cu concubina mea cu care am și un copil 11 ani.Am făcut un act fara să mă consult cu avocat marog... la notar după presiuni de Ea ... (vezi toată discuția)
Cel care mi-a ucis copilul este liber si de 3 ani dosarul inca este in cercetari danut74 danut74 pe data de 14 inanuarie 2010 un baiat de bani gata din cartier circuland cu vieza cu BMW mia accidenta baiatul mortal...la aruncat 15m....nu stiu ce au arenjat ... (vezi toată discuția)
Lasat laptop pt o saptamana pt 400 ron zoofs zoofs Salut....in condtiile legii....am nevoie de un sfat sau un raspuns cat mai concret.....am luat de la cnv un laptop.......defapt baiatu a venit la mine cu un ... (vezi toată discuția)