avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cel care mi-a ucis copilul este liber si de 3 ani ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cel care mi-a ucis copilul este liber si de 3 ani dosarul inca este in cercetari

pe data de 14 inanuarie 2010 un baiat de bani gata din cartier circuland cu vieza cu BMW mia accidenta baiatul mortal...la aruncat 15m....nu stiu ce au arenjat k dosarul de atatia ani nici acum nu este inchis si nici macar carnetul nu-l are suspendat si a mai facut si alte accidente...am fost la politie sa vad de ce dosarul nu ajunge la judecatorie si-mi spun de acolo k nu au fonduri si k trebuie sa vina de la medicina legala pt constatare k baiatul meu a fost aruncat 15 m la distanta si avea coloana rupta...si soferul nu recunoaste viteza ce o avea...si politia spune k trebuie ei sa plateasca totul si nu au fonduri.....si dasarul sta asa de atatia ani...nu am putut sa vad asa hotie...ce sa fac? unde sa merg k dosarul sa se rezolve?
Cel mai recent răspuns: danut74 , utilizator 22:23, 1 Mai 2012
Nu aveti alta solutie decat sa faceti plangere pentru tregiversare dosar... ;la parchetul de pe langa judecatoria unde este arondata sectia respectiva de politie, parchet care instrumenteaza de fapt dosarul
Ma tem ca va trebui sa va angajati avocat pentru a se vedea exact despre ce este vorba direct de la dosar.
Exista o problema legata de fondurile cu expertizele.
Plangerile cu tergiversarea nu prea cred ca va pot ajuta daca nu au fonduri, dar le puteti face deoarece nu prea aveti ce altceva sa faceti decat sa achitati dvs. expertiza.
Aveti dreptul si la expert parte in afara de dreptul la avocat si cred ca ar fi necesar sa apelati si la expert parte dupa ce se va informa exact avocatul si va va informa.
Este foarte neplacuta situatia...
seful de post de la politie a refuzat sa platesc eu expertza...se urmareste musamalizarea faptei autorului,s-a vazut dupa cum se constata la fata locului...soferul invinuit filtreaza cu fata sefului de post...nici macar nu ia suspendat carnetul..sunt 2 ani de atunci...cand m-am dus acum sa vad ce sa mai intamplat cu dosarul,mi-au spus sa aduc copilul sa dea declaratie..e culmea...copilul meu este ingropat de doi ani si lor le arde de glume
Nu este in regula sa nu o puteti plati dvs.
Vorbiti cu cei de la IPJ.
Faceti o precizare scrisa mai intai la dosar in acest sens,luati numar de inregistrare si apoi vorbiti la IPJ.
Incercati sa va informati cum sa procedati sa platiti expertiza.
credeti-ma k au refuzat sa-mi dea numarul de dosar...nu mai stiu ce pretexte sa bage...

Alte discuții în legătură

Accident cu vatamare corporala gevari gevari am si eu o nelamurire care ma roade de cateva zile. am avut un accident rutier acum o saptamana.eram la o petrecere si am baut putin,finu a vrut sa mergem sa ... (vezi toată discuția)
Un accident cu vatamare corporala poate sa ramana fara urmari pentru cel vinovat? ionelushh ionelushh daca un sofer accidenteaza un copil....si-l baca in spital (piciorul rupt) nu s-a facut dosar ,nu i s-a supendat permisul...si nici macar o amenda nu a ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale in urma unui accident mortal natand natand buna ziua tatal meu a fost omorat in accident rutier el era pieton mergea pe marginea drumului si a fost lovit de o masina aruncat 15 m si nici in momentul ala ... (vezi toată discuția)