avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daune morale si materiale in urma unui accident mortal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daune morale si materiale in urma unui accident mortal

buna ziua tatal meu a fost omorat in accident rutier el era pieton mergea pe marginea drumului si a fost lovit de o masina aruncat 15 m si nici in momentul ala soferul nu la vazut a trecut peste el si a fost prin sub masina si tarait iar vro 15m . asa vrea sa stiu ce e de facut si cate sanse am in procesul cu asigurarea ? mentionez k pana acum nu sa facut nimic de la politie tot imi zice sa astept...
Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2015
natand, utilizator
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 08:33, 23 Martie 2015
va puteti constitui parte civila in acel proces penal deschis impotriva conducatoriului auto si prin cerere sa solicitati daune materiale si morale pt paguba suferita.
imi puteti spune care sunt demersurile ? ma refer la ce este de facut ? cat timp dureaza in mod normal procesul ? suma la care se poate ajunge? culpa este a soferului 100%
familia are dreptul la despagubire in urma pierderii tatalui dv de la compania de asigurari.Puteti solicita aceasta direct de la asigurator,2) puteti merge in instanta, un proces ce dureaza 2-3 ani si costisitor, 3) puteti apela la o firma specializata indespagubiri victime accidente rutiere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune civila împotriva asiguratorului lalishuka lalishuka Am si eu o întrebare. Odată ce am emis o cerere de despagubire la asigurator, si după ce trec 3 luni de la emiterea acesteia, urmatorul pas e acţiunea ... (vezi toată discuția)
Am avut accident cu un pieton care traversa neregulamentar, urmarea fiind o fractură de umăr și o posibilă contuzie la omoplat. care pot fi consecințele pentru mine? Cristi1321 Cristi1321 Salut. Acum cateva zile am lovit un pieton care traversa neregulamentar, asta sa intamplat in Urziceni Ialomita pe soseaua Calea Bucuresti (acea sosea are 2 ... (vezi toată discuția)
Din victima in vinovata?????? ionescu_paula ionescu_paula Buna ziua! Sper ca voi afla mai multe si ma voi lamuri cu privire la ceea ce mi se intampla. Acum 2 saptamani, am fost implicata intr-un accident rutier, ca ... (vezi toată discuția)