pe data de 14 inanuarie 2010 un baiat de bani gata din cartier circuland cu vieza cu BMW mia accidenta baiatul mortal...la aruncat 15m....nu stiu ce au arenjat k dosarul de atatia ani nici acum nu este inchis si nici macar carnetul nu-l are suspendat si a mai facut si alte accidente...am fost la politie sa vad de ce dosarul nu ajunge la judecatorie si-mi spun de acolo k nu au fonduri si k trebuie sa vina de la medicina legala pt constatare k baiatul meu a fost aruncat 15 m la distanta si avea coloana rupta...si soferul nu recunoaste viteza ce o avea...si politia spune k trebuie ei sa plateasca totul si nu au fonduri.....si dasarul sta asa de atatia ani...nu am putut sa vad asa hotie...ce sa fac? unde sa merg k dosarul sa se rezolve?
scrieti o scrisoare la un ziar televiziune radio.. minustrului justitiei, daca aveti bani platiti expertiza. Eu cand am avut accident am platit toate expertizele, certificate, e aiurea, dar asta e tara in care traim.
stii ce a fost curios? k nu dupa mult timp a intrat cineva in casa celui care mia accidentat si omorat copilul si ia furat din casa...in cateva ore faptasul a fost prins si e in inchisoare pt niste lucruri furate de la ala...dar mie k mia calcat copilul langa trotuar nici macar o amenda nu a luat...omori un om si nu faci puscarie...furi un ou faci cativa ani de puscarie