avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită prescriptie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

prescriptie executare silita

Buna ziua,
As dori sa stiu cand se prescrie executarea silita a unui credit de nevoi personale, deoarece in data de 22.01.2013 am primit o somatie de la un executor. Aceasta face referire la hotararea judecatoreasca din 06.09.2011.Nu am bunuri mobile sau imobile pe numele meu. Nu imi este clar de cand incepe prescriptia? De la data primirii somatiei sau de la data emiterii hotararii judecatoresti?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:13, 2 Februarie 2013
Termenul incepe sa curga de la care datori dvs e certa, exigibila. In cazul dvs cu data hotararii. Nu e cazul implinirii termenului de prescriptie. Va poate infiinta poprire pe salariu daca aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent bucu bucu buna ziua am avut in 2007 un credit la o banca in jur de 1500 lei, am si platit un timp dar de mult timp nu. acum am primit prin tel. un mesaj ca mai am 24 ... (vezi toată discuția)
Prescriptie incuviintare executare silita corinasevastru corinasevastru Buna seara, Am o nelamurire, am un contract de credit de nevoi personale si din 2008 nu am mai platit ratele iar de curand am gasit pe site-ul ministerului ... (vezi toată discuția)
Firma de executari vrea sa-mi puna poprire pe conturi mario77tt mario77tt In octombrie 2008 o Societate comerciala a cistigat un recurs in urma caruia cere ca eu sa restitui 3000 ron.Astazi am fost sunat de o firma de executari ... (vezi toată discuția)