avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... MARSAVIE ROMANEASCA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

MARSAVIE ROMANEASCA

Buna seara!
Pana in 2006 am fost cadru MAN, iar in acest an am decis sa plec cu familia in Spania. Anul trecut in vara m/am intors in tara sa fac un schimb de locuinta, dar nu am putut ptr ca la financiar m/am trezit ca aveam de platit impozitul unui tractor (nu am avut in viata mea tractor). In 2008 sa trimis de la judecatoria Vrancea la Dir Financiara Constanta o sentinta civila precum ca eu as fi cumparat un tractor cu o chitanta de mana nedatata. Am luat o avocata din Focsani si am facut apel. Am depus la dosar mai multe acte precum ca eu nu am fost in tara si am trimis si un martor (fost coleg de servici) de la Constanta care a declarat ca nu am avut niciodata tractor. Trist este faptul ca avocata care ma reprezentat nu a facut nici o plangere penala impotriva celui care a scris aceasta chitanta de mana sau sa dau eu o proba de scris la politie sau la judecatorie(nu stiu unde se da)si am insistat dar mi-a spus ca stie dumneaei ce face. Scrisul din aceasta chitanta nu este al meu si nici semnatura. Pe 31.01.2013 sa decis de Instanta"Admite cererea de repunere in termen. Respinge apelul ca nefondat. Cu recurs." Iar acum caut un avocat din Galati sa fac recurs la Curtea de Apel. Intrebarea mea este: pot da acum o proba de scris cand fac recurs la Curtea de Apel? Sau ce as putea face sa scap de acest nenorocit de tractor. #-oVa multumesc, anticipat.Cu respect.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2013
ContSters280210, utilizator
Avocatul nu este angajat pentru toate problemele pe care le are omul in toata viata lui.
Trebuia sa platiti avocata pentru redactarea unei plangeri penale si eventual pentru a acorda asistenta juridica in cadrul procesului penal.
Pe de alta parte, avocatii nu pot acorda asistenta juridica decat daca sunt angajati.
Trebuia sa angajati avocata pentru plangere penala.
Poate ca inca o mai puteti angaja...

Legea in recurs nu permite decat proba cu inscrisuri.Este un recurs dupa apel.
In cazul dvs. nu cred ca mai aveti sanse la expertiza dar va trebui sa o cereti intrucat nu aveti de ales.


Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Credeti ca avocata nu a fost platita sau nu as fi platit ptr redactarea unei plangeri penale? In cazul de fata a fost angajata ptr o singura problema (aceea de a ma scapa de tractor),nu de toate problemele din viata mea. Avocatul cunoaste toate caile de rezolvare a unei probleme(sau poate nu le cunoaste).Cand i-am spus de expertiza a spus ca nu este cazul si ca stie ce are de facut. Dar ce a fost a fost, intrebarea era daca mai pot face expertiza la recurs. Va multumesc ptr raspuns. Cu respect.
Avocatul raspunde si va apara drepturile si interesele numai in cadrul mandatului dat prin contractul de asistenta incheiat intre partile contractante.
NU am semnat nici un contract cu avocata. Iam platit onorariul (mai mult decat mia cerut) si m/a reprezentat in instanta. Cu respect.
Faptul ca ia+ti platit onorariu trebuie dovedit cu probe concludente si veridice, altfel va poate da in judecata presupusa avocata.

Alte discuții în legătură

Scoatere auto de la administratia financiara ContSters280210 ContSters280210 Buna ziua! Mi-a venit la fisc o sentinta civila din alt judet ,precum ca am de platit impozitul unui tractor cumparat cu o chitanta de mana. Eu nu am cumparat ... (vezi toată discuția)
Plata impozit a "nenorocitului "de tractor ContSters280210 ContSters280210 Buna seara! In 2008 mi-a venit la Administratia Financiara o sentinta civila in care era specificat ca as fi cumparat cu o chitanta de mana nedatata si ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare fals andrei7777 andrei7777 Salut, ma numesc andrei si am o problema. Acum ceva ani am dat masina mea, inmatriculata pe mine, la cineva. (gen, ia cheile si dute si fa-ti treaba), ... (vezi toată discuția)