avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Scoatere auto de la Administratia Financiara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Scoatere auto de la Administratia Financiara

Buna ziua!
Mi-a venit la fisc o sentinta civila din alt judet ,precum ca am de platit impozitul unui tractor cumparat cu o chitanta de mana. Eu nu am cumparat niciodata tractor iar pe chitanta nu este semnatura mea si nici scrisul meu.
M-am interesat la serviciul inmatriculari-radieri si mi sa spus ca tractorul este pe numele unei persoane din Vrancea. Mentionez faptul ca nu am acest tractor si nici nu am actele acestui tractor.
Cum ma pot scoate de la financiar cu acest tractor?
Cel mai recent răspuns: ContSters280210 , utilizator 17:16, 10 Februarie 2013
De la fisc probabil ca vi s-a trimis o somatie nu o sentinta, daca totusi ati primit atasat o sentinta aveti urmatorii pasi : trebuie sa formulati o cale de atac impotriva acelei sentinte in care probabil se constata ca dvs sunteti proprietarul tractorului si doi daca a fost inceputa executarea de catre fisc impotriva dvs sa formulati contestatie la executare
Multumesc.
Am fost incarcat la financiar cu o sentinta . Acasa cand au trimis somatia nu a primit-o nimeni
ptr ca sunt plecat din tara de 7 ani iar somatia sa intors inapoi la financiar. Eu am aflat de acest tractor anul trecut in vara cand am vrut sa fac un schimb imobiliar si am mers la financiar.
AM facut apel care a durat 4 luni iar raspunsul sa dat pe 31.01 13 " Admite cererea de repunere in termen. Respinge apelul ca nefondat. Cu recurs."
Acum astept motivarea ptr ca apoi sa fac recursul.
Mentionez ca in aceasta saptamana am gasit si persoana care a facut chitanta de mana si a recunoscut ca nu sunt eu cel care a cumparat tractorul de la el.
Tinand cont ca in recurs se iau in considerare numai inscrisurile pot da o declaratie precum ca nu sunt eu cumparatorul (eu nu am fost audiat la apel ptr ca sunt in stainatate) si pot merge la un notar cu cel care a facut chitanta de mana declarand ca nu mie mi-a vandut tractorul si ca este doar o potrivire de nume ?
Sau ce as putea face?
Cu respect.
Desfasurati demersurile prin incheierea de document notarial asumat de vanzatorul tractorului,
document pe care il introduceti in copie in instanta
Va multumesc!
Cu respect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marsavie romaneasca ContSters280210 ContSters280210 Buna seara! Pana in 2006 am fost cadru MAN, iar in acest an am decis sa plec cu familia in Spania. Anul trecut in vara m/am intors in tara sa fac un schimb ... (vezi toată discuția)
Plata impozit a "nenorocitului "de tractor ContSters280210 ContSters280210 Buna seara! In 2008 mi-a venit la Administratia Financiara o sentinta civila in care era specificat ca as fi cumparat cu o chitanta de mana nedatata si ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare fals andrei7777 andrei7777 Salut, ma numesc andrei si am o problema. Acum ceva ani am dat masina mea, inmatriculata pe mine, la cineva. (gen, ia cheile si dute si fa-ti treaba), ... (vezi toată discuția)