avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Castigat proces cu politia locala pt. stationare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Castigat proces cu politia locala pt. stationare neregulamentare. Politia a facut recurs. Ce urmeaza?

Am castigat procesul cu Politia locala Sector 1 Bucuresti pentru stationare neregulamentara. Politia a facut recurs.
Intrebari:
- unde se va desfasura recursul? La tribunalul Bucuresti? La ce sectie (de obicei)?;
- voi fi citat; voi primi instiintare? Am aflat de pe net despre recurs, fara mentionarea termenului;
- voi primi intampinarea politiei pentru a face, la randu-mi, intampinare? Cu cate zile (minim) inainte de termen?
- Unde se depune intampinarea? La Judecatoria Sectorului 1 sau acolo unde se va desfasura recursul?
- pot solicita daune pt. hartuirea unui om in varsta (peste 71 de ani), cu probleme de sanatate, pt. comportament execrabil al organului de politie si multe altele (nici macar nu am carnet de conducere)?
Cu multe multumiri!
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2013
raser, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 20:39, 2 Februarie 2013
Recursul se va desfasura la Tribunalul Bucuresti, sectia civila, veti fi citat cu toate elementele, data, ora, complet, eventual sala.
Citatia va fi insotita de declaratia de recurs si de motive, iar dvs. puteti formula inampinare si o depuneti fie cu 5 zile inainte de primul termen, fie chiar in ziua procesului, la Tribunal.
In legatura cu hartuirea, puteti face plangere penala, si daca se va constata ca aveti dreptate, va puteti constitui parte civila cu daune morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reexaminare - capete de cerere anulate la contestatia unui pv Sinner21 Sinner21 Buna ziua, Am incercat sa ma descurc singura si cu ce informatii am gasit pe net insa am nevoie de ajutorul dumneavoastra, Va multumesc pentru timp si ... (vezi toată discuția)
Cum incasez despagubirile dintr-un proces cu politia locala sector 6 ? fanedead fanedead In data de 17.04.2012 am inaintat o plangere la Judecatoria Sector 6 Bucuresti prin care am chemat in judecata Directia Politie Locala Sector 6, cu privire la ... (vezi toată discuția)
Apel- termen ContSters201565 ContSters201565 Am depus apel pentru un proces de pensie de intretinere minor pe data de 12.04.2011. Nu mi s-a dat un termen cand am depus apelul. Dupa cat timp ar trebui sa ... (vezi toată discuția)