avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum incasez despagubirile dintr-un proces cu politia ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum incasez despagubirile dintr-un proces cu politia Locala Sector 6 ?

In data de 17.04.2012 am inaintat o plangere la Judecatoria Sector 6 Bucuresti prin care am chemat in judecata Directia Politie Locala Sector 6, cu privire la un proces verbal de constatare a unei contraventii (stationare) prin care s-a dispus si ridicarea autoturismului meu.
la data de 25.09.2012 am avut termen si instanta s-a pronuntat in afara faptului ca a anulat procesul verbal, a anulat si dipozitia de ridicare si a obligat Politia Locala la plata in favoarea mea a sumei de 260, 50 lei. (in contextul aceleasi plangeri si nu contencios administrativ cum scrie pe dispozitia de ridicare)
Cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare (eu am primit-o prin posta la 08.11.2012 stampila postei romane)
Va rog sa imi spuneti si mie cum trebuie sa procedez din aceasta faza a procesului ca sa pot sa intru in posesia banilor.
Daca are nevoie cineva sa il ajut cu sfaturi sau cum am procedat va rog sa imi scrieti.
Multumesc,
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2012
fanedead, utilizator
Cel mai recent răspuns: fanedead , utilizator 17:49, 13 Noiembrie 2012
asteptati termenul de recurs, 15 zile, dupa care , daca paratul nu face recurs, definitivati si investiti sentinta cu formula executorie , ulterior solicitati restituirea banilor , daca nu platesc de buna voie mergeti la un executor judecatoresc
unde pot sa verific daca a facut recurs ? banuiesc ca nu o sa imi comunice foarte repede instanta.
veti primi citatie sau pe portalul instantei
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carei instante trebuie sa ma adresez pentru anularea procesului verbal de dispunere a ridicarii unui autovehicul stationat neregulamentar ? Pilu Pilu Buna seara, am unele nelamuriri si daca poate cineva as ruga sa ma ajute: Unei cunostinte de-ale mele, in urma cu mai bine de 6 luni i s-a ridicat masina pe ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal contestatie si ridicare masina crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Vreau sa formulez o plangere impotriva procesului-verbal de contraventie prin care am fost sanctionat cu avertisment dar mi-a fost ridicata si ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto abuziva ionmarius03 ionmarius03 buna ziua, doresc si eu daca se poate asistenta in urmatorul caz. Astazi 19.09.2011 , pe bulevardul Independentei 3-9 mi-a fost ridicata masina abuziv de catre ... (vezi toată discuția)