avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pe venit

As dori sa stiu daca o societate cu cod caen 6202-consultanta in tehnologia informatiei si cifra de afaceri sub 65000 euro se incadreaza la impozit pe venit (3%) sau ramane platitoare de impozit pe profit.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lili_Stefan , utilizator 20:55, 3 Februarie 2013
Luati legatura cu Administratia fiscala.Este posibil ca avand cod CAEN - consultanta - sa ramaneti in anul 2013 platitoare de impozit pe profit.
multumesc,am depus o adresa la registratura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit profit versus impozit venit - og8/2013 zaphy zaphy firma cod caen 7022 activ consultanta management vanzari efective an 2012 din chirii cifra de afaceri sub 65000 euro platitor de impozit profit 2012 pot ... (vezi toată discuția)
Societate profit sau microintreprindere kromek kromek Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti intr-o privinta . Am infiintat o societate in 2005 . Am achitat si respectat conditiile societatii pe profit adica 16% , ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit sau impozit venit microintreprindere abaflor98 abaflor98 Un SRL care in 2011 a optat pentru impozit pe profit are la 31.12.2012 cifra de afaceri mai mica de 65000eur. Daca in anul 2013 realizeaza o cifra de afaceri ... (vezi toată discuția)