avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare bani dati avans unei pf
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare bani dati avans unei pf

Buna ziua. As dori sa stiu daca exista vreo modalitate juridica prin care pot recupera un avans platit unei persoane fizice ( care detine o firma de programare ) pentru realizarea unui site.
Plata a fost facuta prin transfer bancar din contul personal in contul respectivei persoane dar la scurt timp persoana respectiva m-a anuntat ca nu mai poate respecta termenul stabilit ( toate conversatiile sunt pe mail) si prin urmare am cerut banii inapoi.
Din pacate desi au trecut 3 luni de atunci refuza sa ii returneze desi mi-a transmis de multe ori ca va face transferul inapoi.
Este clar un furt si este vizibila intentia de a pastra banii avand in vedere ca probabil este imposibil sa il pot obliga sa ii returneze.
Considerati ca se poate face ceva? Multumesc
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 21:37, 10 Februarie 2013
Incercati si varianta in care ii trimiteti o notificare in forma scrisa, cu confirmare de primire, urmata de mediere si eventual de o cerere de chemare in instanta.
Va puteti folosi de corespondenta purtata pe e-mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma imprumutata prin transfer bancar Gabriela_C Gabriela_C Daca imprumuti cuiva o suma de bani fara sa intocmesti nici un act, singura dovada fiind transferul bancar intre contul meu si contul persoanei careia i-am ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans ramonavlascean ramonavlascean in situatia in care, presata de timp, am achitat un avans prin transfer bancar (mentionand ca reprezinta avans 50% din x si avand mailuri si conversatii pe ... (vezi toată discuția)
Probleme cu servicii online atomix60 atomix60 Buna, De meserie sunt programator web (web designer) si lucrez singur ca freelancer. In urma cu 1 saptamana si ceva m-am intalinit cu cineva din alt oras ... (vezi toată discuția)