avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Varsta si profesia
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Varsta si profesia

Doresc sa intreb daca varsta de 38 de ani ar putea fi un impediment in exercitarea functiei de consilier juridic in cadrul unei institutii de stat sau firma particulara? Mentionez ca nu am mai lucrat in acest domeniu juridic niciodata. Sunt absolventa a facultatii de drept. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: katiam , utilizator 12:46, 3 Februarie 2013
Exercitarea profesiei de consilier juridic nu are nicio legatura cu varsta persoanei care detine aceasta calitate.
Daca sunt indeplinite conditiile si cerintele postului, puteti sa va incepeti activitatea juridica, varsta neconstituind nici un impediment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un absolvent de administratie publica poate fi incadrat consilier juridic? zaganescu zaganescu La o firma in domeniul IT un prieten de-al meu a fost angajat pe post de consilier juridic in conditiile in care el este absolvent de Administratie ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma angajez consilier juridic? ady87ct ady87ct am fost la itm si am discutat cu o persoana de la departamentul juridic intreaband daca ma pot angaja pe postul de consilier juridic in cadrul unei firme in ... (vezi toată discuția)
Contestatie itm pentru abilitare andynyul andynyul Buna ziua ! Am terminat un curs post-universitar de Evaluator de risc si audito in domeniul SSM, in cadrul Universitatii din Petrosani, in vederea exercitarii ... (vezi toată discuția)