avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie Politie Legea 84/1998
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie Politie Legea 84/1998

Punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare si care il prejudiciaza pe titularul marcii inregistrate;

Deci, in mare am inteleles despre ce e vorba. Da, am vandut in trecut ~10-15 produse contrafacute, le-am expus pe facebook, le-am vandut prietenilor.
Nu mi-a fost confiscat nimic, nu au intrat peste mine in casa, etc.
Va intreb eu pe voi, data fiind situatia, ce imi recomandati, sa merg insotit de un avocat la politie? Care credeti ca sunt masurile care vor fi luate impotriva mea, fiind vorba de un prejudiciu relativ mic, de oridinul sutelor de lei.
Va multumesc,
I
A, in citatie am calitatea de faptuitor.
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2013
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:21, 4 Februarie 2013
Este recomandabil sa mergeti insotit de avocat pentru ca veti fi audiat si este bine sa dati o declaratie cat mai buna si nu una aiurea.
Este greu de spus ce masuri se vor lua...

Parerea mea este ca daca mergeti cu avocat in faza de urmarire penala puteti spera la o amenda administrativa daca scapati cu bine la audierea de la politie.
Multumesc pentru promptitudinea de care dati dovada.
Nu vreau sa par cicalitor, dar amenzile astea la ce suma se ridica? Onorariul unui avocat care ma insoteste la politie care ar fi? Stiu ca nu par pertinente intrebarile mele, dar nu m-am mai lovit pana acum de o asemenea situatie, as vrea sa fiu cat de cat pregatit..
Va multumesc!
Amenda administrativa este intre 100 si1000 lei. Onorariul de avocat poate fi destul de mare sau nu, depinde de avocat. Puteti sa va duceti si singur prima oara si vedeti despre ce este vorba.
Ultima modificare: Duminică, 3 Februarie 2013
ContSters178374, utilizator
Parerea mea este ca o amenda administrativa inseamna lipsa cazierului si conteaza enorm pentru viitorul persoanei.
Un cazier patat inseamna multe probleme pentru un om...

Prima impresie pe care o va avea politistul conteaza foarte mult.
Este foarte greu sa schimbi parerea unui politist daca si-a format deja o parere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! este legal sa vand adidasi neoringinali (fake) online, ... AlexandruStr@ AlexandruStr@ Buna ziua ! Este legal sa vand adidasi neoringinali (fake) online, adusi din china, daca anunt cumparatorul ca ei sunt replici si nu originali. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Produs contrafacut cumparat pe site de anunturi iuliant iuliant Buna ziua, Am cumprat o chitara de pe un site de anunturi care mi s-a spus de vanzator (minor) ca e de o anumita firma (Fender). Din investigatiile mele ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket-amenda administrativa ellina ellina Am cateva intrebari. Anul trecut la inceputul anului am fost prinsa furand din supermarket, filmata se pare pe camerele video. Agentii de paza mi-au gasit ... (vezi toată discuția)