avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate construi un etaj fara AC pe baza unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate construi un etaj fara AC pe baza unei hotarari judecatoresti ?

Un imobil a fost demolat partial in urma unei hotarari judecatoresti in care se specifica si faptul ca acel imobil se poate consolida fara a fi necesara autorizatia de constructie.
Se poate construi un etaj in baza acestei hotarari avand in vedere ca spatiul ramas este insuficient pentru nevoile celor ce locuiesc acolo ?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 18:32, 3 Februarie 2013
Nu. Trebuie obtinuta autorizatie de construire , cu Avize, proiecte, etc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot demola o constructie dupa obtinerea autorizatiei de construire pe locul constructiei vechi? hyundaipet hyundaipet Am o constructie veche si pe acelasi loc vreau sa edific o alta constructie noua. Am obtinut Autorizatia de demolare si in ca nu am demolat-o. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Cum sa protejez casa mea daca vecinul demoleaza. chiru_sorin chiru_sorin Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti intr-o zona de case. Vecinul meu din dreapta si vecinul vecinului meu au vandut catre un dezvoltator care intentioneaza sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara, intentionez sa achizitionez o fosta centrala termica ... Danut-a Danut-a Buna seara, intentionez sa achizitionez o fosta centrala termica si sa o transform in locuinta. Mentionez ca acum este un patrat cu geamuri si o usa. Daca ... (vezi toată discuția)