avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate construi un etaj fara AC pe baza unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate construi un etaj fara AC pe baza unei hotarari judecatoresti ?

Un imobil a fost demolat partial in urma unei hotarari judecatoresti in care se specifica si faptul ca acel imobil se poate consolida fara a fi necesara autorizatia de constructie.
Se poate construi un etaj in baza acestei hotarari avand in vedere ca spatiul ramas este insuficient pentru nevoile celor ce locuiesc acolo ?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 18:32, 3 Februarie 2013
Nu. Trebuie obtinuta autorizatie de construire , cu Avize, proiecte, etc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot demola o constructie dupa obtinerea autorizatiei de construire pe locul constructiei vechi? hyundaipet hyundaipet Am o constructie veche si pe acelasi loc vreau sa edific o alta constructie noua. Am obtinut Autorizatia de demolare si in ca nu am demolat-o. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Cum sa protejez casa mea daca vecinul demoleaza. chiru_sorin chiru_sorin Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti intr-o zona de case. Vecinul meu din dreapta si vecinul vecinului meu au vandut catre un dezvoltator care intentioneaza sa ... (vezi toată discuția)
Construiere imobil fara acord vecin magnus magnus Buna ziua!Am cumparat un imobil pe care in anul 1998 l- am demolat partial binenteles cu toate avizele si autorizatia de demolare.Dupa care am construit pe ... (vezi toată discuția)