avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda

Daca platesc amenda, acest lucru inseamna o recunoastere a faptei?
Exista posibilitatea de plata a amenzii in 48 ore de la finalizarea procesului(daca il castig)?
Daca il castigati nu mai trebuie sa platiti amenda.
da...am formulat gresit... intrebarea era daca pierd procesul...mai pot plati in 48 ore de la definitivarea hotararii?
si este plata amenzii o recunoastere a faptei???
Ultima modificare: Duminică, 3 Februarie 2013
Gheorgheni Alina G, Consilier juridic
art.118 OUG 195/2002
...........................
(2) Plângerea suspendă executarea amenzilor şi a sancţiunilor contravenţionale complementare de la data înregistrării acesteia până la data pronunţării hotărârii judecătoreşti.
...........................
Teoretic mai puteti plati daca va miscati repede cu depunerea contestatiei,respectiv inaintea expiraririi celor 48 de ore.
Plata amenzii nu inseamna recunoasterea faptei.
Ultima modificare: Duminică, 3 Februarie 2013
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv de contraventie Mihaelatm Mihaelatm Pentru contestarea unui pv de contraventie , cum trebuie procedat ?: 1) se achita pv si se depune contestatia? sau 2) se achita pv in urma depunerii ... (vezi toată discuția)
Plata amenda in 48 ore de la primirea comunicarii hotararii judecatoresti verax4me verax4me Am avut o amenda ( pt. viteza si lumini neaprinse) in valoare de 406 ron, deci 203 Ron in 48 ore. Am decis sa fac o contestatie la judecatorie , contestatie ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Ion_Bara Ion_Bara In luna iulie 2014 am primit o amenda de circulatie pe care am contestat-o in justitie.(sunt in proces). Am distrus o masina pe care vreau sa o radiez din ... (vezi toată discuția)