avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort prin acord,copil minor.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort prin acord,copil minor.

un divort prin acord cu un copil minor,ramas cu hotarare definitiva se poate ataca dupa trecerea celor 30 zile pentru anulare invocand nulitatea absoluta?
nu
Nu, in nici un caz.
Nu se poate nici inainte.
Ce anume urmariti, ca nu inteleg, poate daca ne spuneti unde e problema in hotarare...
Sentinta de divort poate fi atacata in termen de 30 de zile , termen ce curge de la data comunicarii, numai pentru capetele de cerere accesorii vizand numele stabilit, exercitarea autoritatii parintesti , stabilirea domiciliului copilului minor si pentru plata pensiei de intretinere.

Succes.

Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2013
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si custodie danut75 danut75 sotia a plecat din tara si copilul a ramas la mine dar mia spus sa dau divort fara custodie. se poate? si cat ar costa? copilul are patru ani jumatate. va ... (vezi toată discuția)
Autoritate parinteasca danyela2003 danyela2003 Autoritatea părintească în privinţa minorei , se va exercita de către reclamanta pârâtă. Stabileşte locuinţa minorei la reclamanta ... (vezi toată discuția)
Interpretare hotarare vargaalex vargaalex Va rog frumos sa imi spuneti si mie in termeni mai populari urmatoarea hotarare pentru ca mi-am prins un piculet urechile in interpretarea ei Solutia pe ... (vezi toată discuția)